keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Aika rientää!

Ihan ensiksi - Pennuille on jo valittu kodit ja onkin oikein ihanat kodit tiedossa! ♥
Paljon on ehtinyt tapahtumaan, blogin päivitys vaan jäänyt, kun mielummin olen senkin ajan käyttänyt koiriin :)

Pennut on madotettu toisen kerran, viimeisen kerran madotetaan ensi viikolla. Pennut syö nyt 3x 2dl nappulaa + raejuusto, piimä, jauheliha. syövät samasta kiposta (pentuekiposta), että saavat taistella ruuastaan. Tämä auttaa ahneuden kehittymisessä ja muutenkin ruuan arvostamisessa, mikä on hyvin tärkeää koulutusta ajatellen.

Ja välillä käydään pystybaarissa :D
Pennuilla on pentula ollut ulkonakin jo kaksi viikkoa. Viettävät siellä aikaansa kun päivä on kaunis. Välillä viilettävät vapaana pihalla ja välillä vapaana sisällä. Kaaos on taattu :D Pennuilla on pantuloissa leluja, mini-skeittilauta, tasapainolauta, putki yms puuhailtavaa.


Viime viikonloppu oltiin Laukaassa, kun siellä järjestettiin Bortsujen erikoisnäyttely. Majoituttiin Sannin vanhempien luona. 11 aikuista Bortsua ja 6 pentua :) Onneksi oli iso talo! Kiitos vielä seurasta Sanni, Milla ja Tiina. Markuskin oli mukana auttavana käsiparina :) Pennut matkustivat autossa isossa häkissä Lumin kanssa. Oltiin kerran jo aikasemmin autoilemassa pienempi matka ja pennut ovat kyllä hienosti matkassa. Perillä Laukaassa laskettiin pennut autosta ulos ja heti lähtivät hulluna juoksemaan. Siellä ne paineli menemään kaikkien 11 ison beeceen joukossa, eikä hätkähtänyt hurjaa vauhtia tai isojen haukuntaa. Mikään uusi alusta ei aiheuttanut minkäänlaista reaktiota, tai mikään muukaan asia. Kolme tulevaa omistajaakin kävi pentusia siellä katsomassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti